Uraganke prvi put progovorile o raspadu grupe: Svakom kolektivu dođe kraj

Piše: Azra

Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević od jeseni neće više nastupati kao članice popularnog ženskog sastava, a sada su otkrile pravi razlog zbog čega stavljaju tačku na ovu priču, te da razlog tome nisu međusobne nesuglasice, kao što se spekulisalo, i da zla krv ne postoji.

-Naši ljudi vole da dramatizuju svaku situaciju. Svakom kolektivu dođe kraj. Istekao nam je ugovor, ne mrzimo se međusobno, ne bijemo se, započela je Ksenija, a Ivana se nadovezala i naglasila da im je potreban odmor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HURRICANE (@hurricane_official)

– Teško je kada kažeš “raspadaju se”, uopšte nije tako. Radile smo na inostranom tržištu, svašta se izdešavalo, stvarno nam je potrebno da se malo odmorimo i to je jedina prava istina.

-Od samog starta je bilo spekulacija da nećemo dugo trajati. Uspjele smo dosta za kratak period. Imamo jednu Evroviziju iza sebe, nekoliko hitova, nastupa koliko… Neki faktori koji djeluju možda marginalno kada se skupe na jednom mjestu, može da dođe do kulminacije. Zadovoljne smo svime što smo uradile i stvarno malo da dahnemo dušom, rekla je Sanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HURRICANE (@hurricane_official)

Ivana i Ksenija su ostale nedorečene o svojim planovima u budućnosti nakon grupe, a Sanja ih je iznenadila jednim lijepim gestom:

– U posljednje vrijeme volim da se bavim autorskim djelom i odlučila sam da im napišem prvu pjesmu ukoliko žele da nastave da se bave pjevanjem. Niko ih ne poznaje bolje u muzičkom smislu od mene. Još jedan demant da postoji zla krv između nas.

Na pitanje o najljepšim uspomenama, su se sve tri raznježile.

-Toliko smo se dobro upoznale… U kombiju smo imale onu plišanu igračkicu koja ima dvije strane, jednu ljutu i sretnu, okretale smo je u zavisnosti od našeg raspoloženja. U posljednje vrijeme je bilo više ove druge ljute strane…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HURRICANE (@hurricane_official)

Najavile su nove projekte i otkrile šta misle o novom konkursu za “Hurricane”.

– Imamo tu američku turneju u septembru, snimit ćemo još dvije, tri pjesme. Ne znamo ništa o konkursu, nezahvalno je da mi pričamo o tome. Uvijek treba napraviti prostora za nove nade.

Izvor: Pulsonline.rs

(E.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti