Sličnost je nevjerovatna: Kćerka Željka Joksimovića iz prvog braka pokazala od koga je naslijedila ljepotu

Piše: E.M.

Željko Joksimović u sretnom je braku s Jovanom s kojom ima troje djece, sina Kostu i blizanke Anu i Srnu. Iako djecu rijetko pokazuje u javnosti, poznato je da pjevač iz prvog braka ima kćerku Minu koja je uveliko krenula očevim stopama i bavi se muzikom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mina Joksimović (@minajokssimovic)

Mina često na društvenim mrežama objavljuje fotografije sa ocem, a malo je poznato kako izgleda njena mama, odnosno Željkova bivša žena. Mina je konačno odlučila pokazati od koga je naslijedila ljepotu i na TikToku je objavila kratak video u kojem je pokazala mamine fotografije iz mladosti.

-Moja mama je bila ta djevojka, napisala je i pokazala veliku sličnost sa svojom majkom. Željko je Vesnu oženio u dvadesetim a nakon razvoda sreću je pronašao s poznatom voditeljicom Jovanom.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti