Film o J. Lo ubrzo na Netflixu: Želim dati sadržaj, ne samo da tresem svoju stražnjicu

Piše: Azra

Jedva čekam, govore vjerni pratitelji latino pjevačice Jennifer Lopez (52), čiji autobiografski film ‘Halftime’ izlazi 14. juna na Netflixu. Objavljen je trailer iz kojeg se može vidjeti da će radnja filma govoriti dosta i o njezinu nastupu na SuperBowlu 2020., nakon kojeg nas je svjetska pandemija zatvorila u kuće.

– Sve za što sam radila u filmovima, muzici i modi tek se počelo događati – rekla je Lopez, osvrnuvši se na nominaciju za Zlatni globus za ulogu u filmu ‘Halster’.

No, to su samo neka od priznanja koje je dobila te godine. Primila je CFDA-ovu nagradu Fashion Icon i razbila internet nakon što je prošetala pistom na Milanskom tjednu mode noseći kultnu Versaceovu haljinu.

– Živjela sam u očima javnosti i vjerovala sam u mnogo toga što su rekli – iskrena je Lopez.

– Imala sam vrlo nisko samopoštovanje. Morala sam stvarno shvatiti ko sam i vjerovati u to, a ne vjerovati ni u šta drugo – kaže.

– Ovo radim, ne za nagradu. Radim na tome da se povežem s ljudima i natjeram ih da osjećaju stvari jer želim nešto osjetiti – kaže, te dodaje kako je prije nastupa na Super Bowl bila jako nervozna.

– Pokušavam dati nešto što je sadržajno, ne samo da mi tresemo svoje stražnjice – kaže Lopez za Glamour magazin.

– Cijeli život borim se da me se čuje, da me se vidi – zaključila je i najavila dokumentarac.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti