Julia Roberts u Cannesu izazvala pravu euforiju svojim pojavljivanjem

Piše: I.J.

Na 75. izdanju Filmskog festivala u Cannesu održana je i premijera filma “Armageddon Time”. U drami američkog reditelja i scenarista Jamesa Grayja glavne uloge imaju Anne Hathaway, Anthony Hopkins, Jessica Chastain i Jeremy Strong.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Piba Cinéfila 🎥🎬📼 (@piba_cinefila)

Pravo iznenađenje na premijeri bio je dolazak Julije Roberts koja ne glumi u filmu, ali došla je pružiti potporu Grayju s kojim se sprijateljila prilikom snimanja reklama za Lancome, brenda čije je zaštitno lice od 2009. godine.

Slavna 54-godišnja “zgodna žena” izazvala je pravu euforiju svojim pojavljivanjem na crvenom tepihu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Just Jared (@justjared)

Mnoge njene kolegice sigurno bi iskoristile ovakvu priliku da ukradu pažnju i svojom odjevnom kombinacijom, ali Julia je odlučila biti decentna te dopustiti zvijezdama filma da zablistaju i dođu u prvi plan.

Za premijeru je odabrala elegantan kombinezon u crnoj boji inspiriran frakom koji je za nju po mjeri izradila francuska modna kuća Louis Vuitton. Kombinirala ga je s jednostavnim sandalama u crnoj boji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Getty Images Entertainment (@gettyentertainment)

Kada su u pitanju modni dodaci, odlučila se samo za komad nakita, ali naravno, ne bilo kakav. Nosila je predivnu dijamantnu ogrlicu draguljarske kuće Chopard na čiju je zabavu otišla nakon premijere.

I tamo se pojavila u jednako decentnom izdanju, kombinaciji dugačke suknje od tila i jednostavnog satenskog sakoa.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti