Kourtney Kardashian i Travis Barker spremaju treće raskošno vjenčanje

Piše: Azra

Kourtney Kardashian i Travis Barker spremaju se za raskošno vjenčanje u Portofinu.

I dalje se ponašaju kao razuzdani tinejdžeri koji ne mogu odvojiti ruke jedan od drugog dok uživaju na porodičnom odmoru na italijanskoj obali.

Primijećeni su kako se ljube na brodu, a reality zvijezda cijelo vrijeme je grlila bubnjara.

Par, koji se legalno vjenčao prošle nedjelje, nije mario što su oko njih njihova djeca dok su razmijenjivali nježnosti, što im nije prvi put.

Roker je bio bez majice i pokazao je svoje istetovirano tijelo, dok je Kourtney nosila bijelu majicu, a kasnije minijaturni crni bikini.

Šuška se da će se upravo u Portofinu održati njihovo raskošno vjenčanje te da u italijanski gradić pristižu poznati gosti, a sestra Khloe i mama Kris već su im se pridružile.

Jedan od ‘najiritantnijih’ parova navodno je iznajmio dvorac u kojem se planira vjenčati pred bliskim prijateljima i porodicom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Nakon što su prošlog vikenda izgovorili sudbonosno ‘da’ u zgradi suda u Santa Barbari, Kalifornija, dvojac je potvrdio da su i službeno supružnici na svojim Instagram profilima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kourtney ❤️ (@kourtneykardash)

U aprilu su također imali vjenčanje u Las Vegasu, iako tada nisu dobili dozvolu za brak.

Kourtney i Travis su se zaručili u oktobru 2021. na godišnjicu prvog dana kada su postali više od prijatelja.

Izvor: Story.hr

(I.J.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti