Tom Cruise ponovo ljubi

Piše: Azra

Nakon što su se razišli u septembru, glumac i njegova bivša djevojka Hayley Atwell zajedno su se pojavili na premijeri njegovog filma, a izvori tvrde da iskre opet frcaju.

Čini se kako je Tom Cruise obnovio svoju romansu s Britankom Hayley Atwell koja se pojavila na premijeri filma Top Gun. Naime, izvori su za the Sun kazali kako se Hayley u posljednjem trenutku pristala pojaviti na premijeri, i to zbog toga što su se ona i Tom ponovno zbližili nakon što su se prošle godine razišli.

-Došla ga je podržati, a to je velik korak za njih, kazao je izvor.

Tom i Hayley upoznali su se na snimanju sedmog filma „Nemoguća misija“ i počeli su izlaziti 2020. godine, što je Cruiseov prvi višegodišnji odnos nakon što se razišao od Katie Holmes 2012. godine.

Naime, Hayley i Tom su odlučili prekinuti svoju vezu u septembru te odlučili biti samo prijatelji, a čini se kako se strast ponovno rasplamsala.

-To što između njih nije gotovo iako se tako činilo zapravo ne iznenađuje – malo razdvojenosti često zbliži ljude i promijeni situaciju, tvrdi izvor.

Ranije se šuškalo da su upravo Tomove ozbiljne namjere s Hayley bile ključne u odluci da se glumac preseli u Ujedinjeno Kraljevstvo. Podsjećamo, za njihovu se romansu doznalo kada su isplivale fotografije sa snimanja u Rimu, na kojima se par drži za ruke, a jedan od producenata je tvrdio kako su se slagali od prvog dana.

Tom i Hayley razišli su se, između ostalog, zbog pretrpanih rasporeda i stresnih snimanja.

Izvor: Gloria.hr

(I.J.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti