Zendaya iznenadila fanove potpunom promjenom izgleda

Piše: I.J.

Omiljenu su glumicu prilikom snimanja novog filma fotografirali u opuštenom izdanju, a sve je šokirala svojom novom frizurom.

Iako je zbog poslovnih obaveza bila primorana preskočiti ovogodišnju Met Galu, Zendaya nastavlja održavati modne i beauty lekcije, a čini se kako će i ovoga puta nametnuti novi trend, i to novom frizurom.

Naime, glumica je uhvaćena prilikom snimanja svog novog filma Challengers u Massachusettsu, a sve je prisutne iznenadila velika promjena njene frizure. Iako je nosila casual odjevne komade i masku, Zendaya je ponovno oduševila.

Njezina je nova frizura očarala brojne fanove koji nastavljaju nizati pozitivne komentare na društvenim mrežama, no sve zanima kako joj kratka kosa stoji u glamuroznijim izdanjima i bez maske na licu.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti