Svi se pitaju šta je ovoga puta Tom Cruise stavio u cipele?

Piše: I.J.

O slavnom Hollywoodskom glumcu već godinama kruže glasine da nosi potplate u cipelama kako bi izgledao više, mada on ovo nikada nije potvrdio.

Dokazuju to mnoge fotografije na kojima je snimljen s visokim kolegicama ili bivšim djevojkama, a posljednji primjer je onaj s londonske premijere „Top Guna“ kada je bio rame uz rame vojvotkinji Kate Middleton.

Na premijeri, glavni junak Tom Cruise zablistao je u otmjenom odijelu. Počasni gosti princ William i Kate Middleton također su izabrali svoja glamurozne kombinacije.

Međutim, kada su se dojmovi malo slegnuli, brojni su fanovi i svjetski mediji krenuli analizirati izgled Toma Cruisea, tačnije njegove misteriozne cipele koje su mu preko noći dale nekoliko centimetara visine. Mnoge je zbunilo što je inače 170 centimetara visok Cruise uspio doći na visinu i stajati uspravno rame uz rame pet centimetara višoj vojvotkinji Kate Middleton, a u obzir treba uzet da je ona ispod elegantne toalete nosila cipele na visoku petu, pa time dolazimo na barem 180 centimetara visine.

Pročitajte još