Grašo i Hana krajem jula će postati roditelji curice, otkriveno kako će je nazvati

Piše: Azra

Hana Huljić i Petar Grašo na svom vjenčanju otkrili su uzvanicima spol djeteta, a sada su poznati termin porođaja te ime za koje se slavni par odlučio.

Hana bi trebala roditi djevojčicu 23. jula, a RTL Exkluziv saznaje da su kćerku odlučili nazvati Alba.

Petar baš na taj datum nastupa na festivalu u Splitu, a s njim i Tonči Huljić, koji je ranije otkrio gdje bi mogao biti u trenutku rođenja unuke.

-I jedno i drugo dijete su mi se rodili, ja sam bio na bini. Imam neki blagi osjećaj da bi se to moglo i ovaj put desiti, rekao je Tonči Huljić u intervjuu za RTL Exkluziv.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hana Who (@hana.huljic)

Podsjetimo, Petar i Hana vjenčali su se 19. februara u crkvi svetog Dominika u Splitu pred porodicom, kumovima i najbližim prijateljima. Svadbeno slavlje nastavilo se u poznatom splitskom restoranu uz more, a Grašo je imao čak trojicu kumova: umirovljenog košarkaša Dina Rađu, slovenskog chefa Tomaža Kavčića i prijatelja iz djetinjstva Šimu Poduja. Hanina kuma bila je pjevačica Domenica Žuvela.

Izvor: Index.hr

(I.J.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti