Pete Davidson sprema show na Netflixu: Otkrit će detalje veze s Kim i svađe s Kanyeom

Piše: Azra

Dečko reality zvijezde Kim Kardashian (41), komičar Pete Davidson (28) napušta show ‘Saturday Night Live’ nakon sedam sezona legendarne humoristične serije. Snima specijal u kojem bi mogao otkriti detalje svoje veze s Kim.

Očekuje se da će napustiti show prije 48. sezone, a njegovo posljednje pojavljivanje bit će ovog vikenda 21. maja s voditeljicom Natashe Lyonne, prenosi Daily Mail.

Davidson je bio relativno nepoznat kada se pridružio 40. sezoni NBC-jevog humorističnog showa, ali mu je porasla popularnost nakon što je objavio da je u vezi s Kardashiankom. Prošle je godine dospio na naslovne stranice medija dok se družio s Kim, ali i zbog svađe na društvenim mrežama s njezinim bivšim suprugom Kanyne Westom (44).

Davidson se pridružio SNL-u 2014. u dobi od 20 godina. Iako nije potvrdio koji su mu sljedeći planovi, puno energije usmjerava na filmsku i televizijsku scenu.

24sata

Komičar se sprema objaviti svoj specijal za komediju na Netflixu, gdje se očekuje da će otkriti detalje svoje veze s Kim, a izlazak specijala je predviđen za 13. juna. Također je otkrio da radi na televizijskoj emisiji ‘Bupkis’, koja bi trebala ispričati ‘sirovu, nepokolebljivu, fiktivnu’ verziju njegovog stvarnog života.

Nakon Davidsona, najavljeno je da će ‘Saturday Night Live’ napustiti i Kate McKinnon, Aidy Bryant i Kyle Mooney.

Izvor: Daily Mail

(L. H.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti