Milijarderka unijela pomutnju u porodicu Beckham: Victoria usred sukoba snahe i cure svog mlađeg sina

Piše: Azra

Čini se da novopečena snaha izaziva glavobolje Victoriji Beckham (49) koja pokušava održati porodicu na okupu.

Naime, kako piše Daily Mail, milijarderka Nicola Peltz (27), koja se udala za njenog sina Brooklyna (23), ne slaže se s manekenkom Mijom Regan (19) koja je u vezi s Victorijinim drugim sinom Romeom (19). Modna dizajnerica se trudi uspostaviti prijateljstvo između Nicole i Mije, a želi organizirati i ‘ručak za djevojke’, ali one nikako da prihvate tu njenu ponudu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (MIA REGAN) (@mimimoocher)

Odnos između glumice i manekenke je toliko napet da se jedva doživljavaju i na Instagramu. Zbog toga će vjerojatno Victoria morati prisiliti sinove da joj pomognu u rješavanju ovog porodičnog problema.

Ipak, nije poznato što je uzrokovalo tenzije između Nicole i Mije. Strani mediji su ranije pisali o milijarderki, koja se početkom aprila udala za Brooklyna na 76 miliona funti vrijednom imanju njenih roditelja na Floridi, i prozvali su je ‘holivudskom zlicom’.

Američki mediji su izvijestili da ju je Bella Thorne 2015. nazvala ‘zlom holivudskom curom’.

‘Bavi se glumom i jako, jako je zla. Držim se daleko od nje pod svaku cijenu. Nikad je ne pozdravljam. Njena braća i sestre nisu zli poput nje. Ona je jednostavno takva. Jedan od razloga zašto je ne volim je što je ona milijarderka od malih nogu i nikada nije morala raditi za nešto u svome životu’, ispričala je Bella u intervjuu.

Izvor: Daily Mail

(L. H.)

Pročitajte još