Pjevačica grupe Feminnem doživjela nesreću: Ljutita djevojka me gurnula biciklom, moram na operaciju

Piše: S.P.

Pjevačica grupe Feminnem koja se na scenu vraća nakon 10 godina, Nika Antolos, otkrila je da je doživjela nesreću tokom rolanja. Nika je objavila fotografiju na kojoj pozira u krevetu s rukom u gipsu. U opisu je objasnila šta se dogodilo.

– Mislila sam da poluprazan Jarun ne može biti tako opasan, ali ljutita mlada djevojka odlučila je da obje trake su njene i pogurnula mi rolu biciklom… Nakon što sam letjela s nogama u zrak, čuvajući kičnu i glavu, dočekala sam se na podlakticu… Osim što je kost na desnoj ruci slomljena – slomljena je na tri mjesta i moram na operaciju…, objasnila je Nika.

– Mila, ti ‘živčo guralica’, ako ti je loš dan, pliz, nađi drugu zanimaciju za ispucati se sljedeći put, ovo nije to… A cijeloj ekipi iz Draškovićeve – najveća hvala, nema vas svijet… Nadam se da je vaša nedjelja nježnije prošla. P.S. Nosite kacigu i štitnike, nikad ne znaš ko je ljut…, poručila je pjevačica.

Pratitelji su joj poželjeli brz oporavak, a javile su se i kolegice iz grupe Feminnem.

“Još uvijek ne vjerujem”, napisala je Pamela Ramljak.

“Vidim s palcom možeš. Ajde probaj srednji sada…”, poručila joj je Neda Parmać.

Inače, grupa Feminnem je predstavljala BiH na Eurosongu 2005. godine s pjesmom “Call me” te su osvojile 14. poziciju u finalu.

Pročitajte još