Drastična promjena: Monica Bellucci predstavila novi imidž

Piše: E.M.

Monica Bellucci važi za jednu od najljepših žena na svijetu koja nerijetko zna da oduševi svojim dobro prepoznatljivim prirodnim izgledom.

Ipak, italijanska glumica i model odlučila je da napravi promjenu i predstavi sasvim drugačiji izgled od onog na koji smo navikli. Mnogi su bili u šoku zbog činjenice da je svoju tamnu kosu obojila u dosta svjetliju nijansu.

Naime, Monica je postala plavuša a novi imidž predstavila je na naslovnici uglednog francuskog magazina ‘’Madame Figaro’’. Ova promjena desila se kao rezultat ove saradnje i izgleda kratkotrajna, a sudeći po komentarima čini se kako se mnogima jako dopada.

Ovaj projekat inspirisan je kultnim filmom ‘’La Dolce Vita’’ a cilj je bio da Monica što više podsjeća na lik Sylvije iz istoimenog filma.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti