Amber Heard: Samo želim da me Depp pusti na miru, svakodnevno dobijam prijetnje smrću

Piše: Azra

Amber Heard rekla je da samo želi da je Johnny Depp “pusti na miru” i da dobiva puno prijetnji smrću tokom svog posljednjeg svjedočenja u sudskom procesu koji je protiv nje pokrenuo bivši suprug.

– Redovno dobivam stotine prijetnji smrću, ako ne i svakodnevno, rekla je 36-godišnja glumica.

– Hiljade od početka suđenja. Ljudi se rugaju mom svjedočenju o napadu(…) Nadam se da niko neće moći prolaziti nešto slično, dodala je.

– Samo želim da me Johnny pusti na miru, rekla je Heard.

Johnny Depp (58) tuži Amber Heard za klevetu, tvrdeći da mu je uništila reputaciju i karijeru jer je u kolumni koju je 2018. objavio Washington Post napisala da je bila izložena obiteljskom nasilju tokom braka, ne navevši pritom Deppovo ime.

Heard je podnijela protutužbu i traži 100 miliona dolara odštete zbog tvrdnji Deppovog bivšeg odvjetnika Adama Waldmana da su njezine tvrdnje o zlostavljanju “prevara”.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti