Fabijan Pavao Medvešek u tajnosti se vjenčao s dugogodišnjom djevojkom Karlom

Piše: Azra

Hrvatski glumac Fabijan Pavao Medvešek ove se subote vjenčao sa svojom dugogodišnjom djevojkom Karlom Abramović.

Svadba se održala na Motovunu, a iako mladenci nisu podijelili vijesti o ovom posebnom trenutku, odali su ih uzvanici koji su podijelili poneku fotografiju i snimku s vjenčanja.

Fabijanu je kum bio kolega glumac Nikola Blaće, a goste je zabavljao pjevač Saša Lozar.

U aprilu ove godine saznalo se da su se Fabijan i Karla zaručili, nakon što je on objavio fotografiju s momačke u Istri uz koju je kratko napisao: ‘Bilo je dobro, fakat. Hvala dečki. Ženim se’.

Jednom je otkrio i da mu je upravo Karla najveća podrška, ali i najveći kritičar.

– Ona me poznaje najbolje i nevjerovatno je koliko može osjetiti sve što proživljavam. Karla mi najbrže i najlakše kaže što je i što nije. Čime me osvojila? Ma, ja sam nju morao osvojiti, rekao je tada Fabijan za story.hr.

Inače, glumac je odnio pobjedu u šestoj sezoni showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’, a iznimno ga je proslavila uloga u seriji ‘Dar Mar’.

Izvor: story.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti