Miranda iz ‘Seksa i grada’ svojoj supruzi je na poseban način čestitala 10 godina braka

Piše: S.P.

Glumica Cynthia Nixon koju miloni gledatelja znaju po ulozi crvenokose advokatice Mirande Hobbes iz serije ‘Seks i grad’, ovih dana obilježava desetu godišnjicu braka sa svojom životnom partnericom Christine Marinoni

Samozatajna glumica koju smo mogli vidjeti i u nastavku ‘SATC’, seriji ‘I tek tako…’, svoj privatni život uspješno drži podalje od javnosti, pa je se rijetko može vidjeti u društvu Christine s kojom je proslavila 10 godina braka.

Sad je na Instagramu objavila fotografiju s vjenčanja na kojoj je Miranda nosila elegantnu haljinu u svijetlozelenoj nijansi s potpisom Caroline Herrere, dok se njezina partnerica modno uskladila u tamnom odijelu sa svijetlozelenim detaljima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cynthia Nixon (@cynthiaenixon)


‘Deset godina, 27. maja 2012.’, napisala je glumica pored objave, a vrlo brzo obožavatelji su se pridružili brojnim čestitkama.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti