2Cellos: Sada je stvarno kraj, došlo je vrijeme da svako krene svojim putem

Piše: Azra

Njihova posljednja zajednička turneja promocija je njihova zadnjeg albuma “Dedicated”, koji su objavili lanjskog septembra. Odgovorili su i na pitanje je li ovo sigurno posljednja turneja.

Stjepan Hauser i Luka Šulić ovog su vikenda svirali u ljubljanskim Stožicama, a koncerti su bili popunjeni. To ne čudi jer im je ovo oproštajna turneja 2Cellosa, a za Jutarnji list obojica su otkrili kako se osjećaju zbog toga.

– Ova turneja je poput nekakvog našeg posljednjeg velikog slavlja. Nas dvojica se međusobno doista odlično razumijemo, ali došli smo do toga da je vrijeme da svatko krene nekim svojim putem. Možda se zato i tako dobro razumijemo, jer je – kraj, rekao je Luka Šulić, pa će dalje: Zaključili smo, eto, da je baš ovo pravi trenutak za rastanak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 2CELLOS (@2cellosofficial)

Hauser dodaje: “Razilazimo se kad smo na vrhuncu. To je pametno. Odlazimo u pravi čas da krenemo u nešto drugo.”

Turneja, najavljivana kao posljednja zajednička, promocija je njihova zadnjeg albuma “Dedicated”, koji su objavili lanjskog septembra.

Izvor: jutarnji.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti