Kćer legendarnog fudbalera ulazi u show pun eksplicitnih scena: Mislim da tata neće biti sretan

Piše: Azra

Kćer legendarnog britanskog fudbalea Michaela Owena, Gemma Owen našla se na službenom popisu učesnika popularnog reality showa “Love Island”, koji slovi kao jedan od razvratnih formata prepun eksplicitnih scena i scena seksa, a koji prate milioni gledatelja širom svijeta.

19-godišnja Gemma inače je profesionalna jahačica, popularna je na društvenim mrežama, a ima i vlastitu liniju kupaćih kostima. O njenom pojavljivanju u showu šuškalo se već mjesecima, a ona je to negirala sve donedavno, no čini se kako je promijenila odluku.

– Gledam Love Island svako ljeto, ali trenutno to nije nešto o čemu bih razmišljala jer trenutno ne tražim ljubav. Neki od izazova koji se pojavljuju u showu su jednako veliki i vani. Nisam sigurna da bih mogla poljubiti deset dečki zaredom. Ali mislim da je to sjajan show, izjavila je Gemma za Daily Mail.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gemma Owen (@gemowendressage_)

Tada je priznala i kako ne misli da bi njen tata bio previše zadovoljan njenim pojavljivanjem u showu “Love Island”.

– Dečki mi trenutno nisu na pameti i moj tata uopće ne bi bio sretan da mu dođem i kažem ‘Idem na Love Island’, zaključila je.

No sada je otkriveno da će se Gemma sunčati na Mallorci cijelo ljeto, a njeno pojavljivanje u showu potvrđeno je i službenoj stranici Love Islanda na Twitteru.

Izvor: dnevnik.hr

(S.P.)

Pročitajte još