Očevi, pozor! A$AP Rocky je dao savršen odgovor kad su ga pitali kako sebe zamišlja u ulozi oca

Piše: Azra
Iako su mu roditelji poznati, maleni će živjeti dalje od povećala javnosti jer njegova majka Rihanna i otac reper žele da im dijete ima normalno djetinjstvo.
Nešto više od dvije sedmice na svijet je stiglo prvo dijete pjevačica Rihanne i repera A$AP Rockyja te potpuno promijenilo njihov život. U novom intervjuu za Dazed, koji je napravljen prije nego je Rihanna rodila njihovog sina, reper je odgovorio na pitanje kako sebe zamišlja u ulozi oca. Po mnogima dao je zaista savršen odgovor.

– Uvijek ću podsjećati svoju djecu da nikada ne izgube maštu, čak i kao odrasli ljudi, bez obzira na sve. Zapravo volim gledati crtiće – gledao sam Teletubbiese, Blue’s Clues, Yo Gabba Gabbu, Peppu Pig i Baby Sharka. Želim odgojiti djecu otvorenog uma, a ne ljude koji diskriminiraju. I ne pokušavam opisati svece, jer, realno, samo želim imati cool dijete koje će odrastati s cool roditeljima, rekao je Rocky.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

On i Rihanna dobili su sina, kojem se još uvijek ne zna ime, 13. maja u Los Angelesu. Iako su mu roditelji poznate zvijezde, planiraju ga odgajati daleko od svijeta showbizza i to u Rihanninom rodnoj zemlji – Barbadosu. U Los Angelesu bi pjevačica trebala ostati još tri mjeseca, a potom se sa sinom i partnerom seli na Karibe, gdje će djetetu priuštiti odrastanje kakvo je i sama imala.

Izvor blizak paru otkrio je prije rođenja malenoga da je A$AP Rocky jako uzbuđen što će postati otac.

– Prije nego što je Rihanna rodila, A$AP je bio jako angažiran i pitao je prijatelje za roditeljski savjet. Želi biti najbolji mogući tata i nastaviti se brinuti o Rihanni. Stvarno se raduje zajedničkom odgoju njihovog dječaka, rekao je izvor za Entertainment Tonight.

Inače, muzički par godinama su bili prijatelji prije nego su se zaljubili. Vezu su potvrdili tek 2020. godine, a već neko vrijeme se šuška da će se vjenčati upravo na Barbadosu.

Izvor: gloria.hr

(S.P.)

Pročitajte još