Ljeto Maje Šuput i službeno je počelo: Pokazala tijelo u kostimu i otkrila gdje uživa s porodicom

Piše: S.P.

Do nedjelje smo Maju Šuput gledali kao voditeljicu showa “Ples sa zvijezdama”, a pjevačica je već otputovala na zasluženi odmor u Tursku sa suprugom Nenadom i sinčićem Bloomom.

Na svojem profilu na Instagramu objavila je fotografiju na kojoj pozira sa sinčićem u naručju na pješčanoj plaži.

“Najslađi frajer na plaži je u mom naručju. Napokon odmor.”

U prugastom badiću Šuput je istaknula svoju vitku majčinsku figuru, ali i bujne grudi, koje je pokušala sakriti topićem.

“Osmijeh kojem se ne može odoljeti… zavodnik”, “Sretan dječak”, “Preslatki ste”, “Presladak, kako samo gušta”, samo su neki u nizu komentara pratitelja.

Također, u priči na Instagramu pohvalila se svojim znanjem turskog jezika pa se našalila: “Turkinja da budem. Teşekkürler, to je jedino što znam reći”, a na hrvatskom jeziku to znači ‘hvala’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

U drugoj priči prikazala je koliko su Turci zapravo ljubazan narod. Naime, Nenad je s Bloomom u naručju preuzeo kormilo, a vlasnik broda odlučio mu je očistiti naočale. Maja je toliko bila oduševljena uslugom te je dodala: “Da moje vidi ne bi ih se ni ponudio očistiti, samo bi ih bacio u more”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti