Dosadila joj brojna pitanja: Cardi B pokazala kako mijenja pelenu s ogromnim noktima

Piše: Azra
Ako ste ikada imali duge nokte, vjerovatno ste već čuli jedno od ovih pitanja: Kako funkcioniraš s tim dugim noktima? Znaš li uopće tipkati? Kako ideš na WC?

Dugi nokti znaju biti naporni, međutim neke žene se odlično snalaze s njim.! Jedna od njih je američka reperica Cardi B koja je nasmijala pratitelje posljednom objavom. Sve je počelo kada je njena kolegica i reperica Kash Doll na Instagramu upitala ljubiteljice dugih noktiju koje su majke: “Kako, dovraga, mijenjate pelenu?”

Tutorial za znatiželjnike

Cardi B joj je brzo odgovorila te podijelila koristan jednominutni tutorial s plišanim medvjedićem, čime je dokazala da može učiniti gotovo sve.

Reperica iz Bronxa je tutorial započela otkopčavanjem bijele majice medvjedića. Pogled odmah privlače crveni, dugački nokti. Zatim je nastavila skidati pelenu i pokazala koliko je bitno pravilno obrisati dijete. Malo je reći da su su svi bili u čudu nakon ovog videa. Ako nas pitate, njeni su nokti vjerovatno duži od prstiju.

Usred snimanja pojavila se njena kći Kulture i upitala: “Mama, zašto čistiš guzu?” Cardi je odgovorila: “Duga je to priča.” Nakon što je u potpunosti očistila medvjeda, s lakoćom je stavila svježu pelenu. Dok je ponovno zakopčavala majicu, poručila je na samom kraju videa da joj je to najmrskiji dio mijenjanja pelena.

Čini se da je Cardi B uspjela svima dokazati da dugi nokti nisu strašni kao što neki misle, ili ona jednostavno ima neku vrstu čarolije pa joj ovo polazi za rukom? Prosudite sami!

Izvor: gloria.hr

(S.P.)

Pročitajte još