Evo kako su poznate ličnosti reagovale na presudu Johnny Deppa i Amber Heard

Piše: I.J.

Nakon što je porota u srijedu potvrdila da je Amber Heard klevetala Johnnyja Deppa nakon 13 sati vijećanja, mnoge poznate ličnosti su se oglasile na društvenim mrežama kako bi prokomentarisale suđenje.

Zvijezda serije “Pretty Little Liars” Ashley Benson proslavila je presudu objavivši fotografiju Deppa (58) na Instagramu i jednostavno je napisala “YESSSSS 🖤🖤🖤🖤🖤🖤.”

Sharon Osbourne je djelovala šokirano odlukom, napomenuvši u emisiji Piersa Morgana na TalkTV-u: „Vau, to nije bilo ono što sam očekivala. Mislim, željela sam da on pobijedi, ali nisam očekivao da će uspjeti.”

Međutim, možda najvažniji odgovor stigao je od strane aktera u tužbi.
Depp je dao podužu izjavu kao reakciju na presudu u kojoj je djelimično rečeno da mu je porota “vratila život” i da “istina nikad ne nestaje”.

Muzičar Ryan Adams, kojeg su brojne žene optužile za fizičko i emocionalno zlostavljanje 2019. godine, reagovao je na Deppovu izjavu srcem, rukama pohvale i plamenim emojisima.

Rijaliti zvijezda Harry Jowsey, jednostavno je prokomentarisao: “❤️❤️❤️.”

U međuvremenu, 36-godišnja Heard je rekla za Page Six preko svog predstavnika da je “slomljenog srca” zbog presude i da ona “odbacuje ideju da se nasilje nad ženama treba shvatiti ozbiljno”.

Amy Schumer je naizgled aludirala da je na Heardovoj strani objavljivanjem snažnog citata Glorije Steinem na Instagramu koji glasi: „Svaka žena koja odluči da se ponaša kao puno ljudsko biće treba da bude upozorena da će je armije statusa quo tretirati kao nešto prljava šala. . . Trebaće joj njeno sestrinstvo-

Nekoliko poznatih komentarisalo suđenje tokom trajanja i tada je progovorilo o tome koga podržavaju.

Komičari Chris Rock, Joe Rogan i Bill Burr zalagali su se za Deppa, nazivajući Heard “ludom damom” i lažovom.

Deppova bivša Ellen Barkin uložila je najveći napor da pomogne Heardovom slučaju tako što se pojavila kao svjedok i detaljno opisala Deppovo navodno “ljubomorno” ponašanje tokom njihove kratkotrajne romanse.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti