Mustafa Sandal objavio fotografiju sa gala svadbe i pokazao suprugu

Piše: I.J.

Bivši suprug Emine Jahović, Mustafa Sandal oženio se svojom dvadeset godina mlađom izabranicom Melis Sutšurup (Sutsurup), a na vječnu ljubav zakleli su se na romantičnoj ceremoniji u Rimu.

Par, koji je u vezi već tri godine sudbonosno da izgovorio je u Rimu, u prisustvu svjedoka, a tim povodom, mlada, koja je po svemu sušta suprotnost Mustafinoj prvoj ženi je nosila atraktivno bijelo odijelo.

Vjenčanje se održalo u turskoj ambasadi u Rimu, a gala slavlje za porodicu i prijatelje trajat će čak 3 dana. Mustafa Sandal je na Instagramu objavio fotografiju sa vjenčanja iznad koje je napisao “da”.

Turska muzička zvijezda prvo venčanje sa Eminom Jahović također je basnoslovno platio, a kako su tada izgledali mladenci, možete pogledati u nastavku.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti