Na pragu 50-e Cameron Diaz priznala koja je tajna njene vitke linije

Piše: S.P.

Iako je Hollywood napustila prije nekoliko godina, te s te strane nema nikakve obaveze biti uvijek u top formi, Cameron Diaz nije dopustila da je život daleko od svjetla reflektora zavara i da digne ruke od svog dobrog izgleda i vitke figure, a sada znamo i kako je to postigla

U augustu ove godine Cameron Diaz i službeno će zagaziti u peto desetljeće, budući da će 30. augusta na torti puhnuti u tačno 50 svjećica. A ono što je fascinantno je da bi joj na izgledu i dalje mogle zavidjeti i upola mlađe djevojke. Iako je davno napustila Hollywood, Cameron Diaz nije se željela i zapustiti, kao što je to primjerice slučaj bio s Kelly McGillis, poznatom iz orginalnog ‘Top Guna’.

Cameron danas izgleda bolje i samouvjerenije nego na početku svoje bogate karijere. Iako do sada nije pričala o tome, u intervjuu za Goop, svojoj je najboljoj holivudskog prijateljici Gwyneth Paltrow otkrila tajnu svoje vitke linije, priznavši kako u određenim periodima jednostavno – ne jede!

Zvijezda mnogih holivudskih filmova priznala je kako vitku liniju održava zahvaljujući dobro poznatom ‘intermitten fasting’, odnosno ‘dijeti povremenog posta’, kojem su se priklonile mnoge slavne dame. Kako je rekla, uz pomoć te dijete osjeća se dobro, ali itekako dobro pazi što unosi u svoj organizam, priznavši da i smanjuje unos kalorija.

– Ja sam majka dvogodišnjakinje, stoga često grickamo nešto, a moram li uistinu i ja toliko tokom dana grickati, baš kao i ona? Malo resetiranje vratit će vas na početak i bit ćete puno svjesniji onoga šta radite, priznala je Cameron Diaz.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz)

– A osim toga, otkrila je i kako se prestala šminkati, na čemu joj je posebno zahvalna njena koža koja je godinama bila podvrgnuta teškoj šminki.

– Većinu života svakog sam se dana šminkala, ponajviše zbog posla, a to je stvarno utjecalo na moju kožu koja je stalno reagirala prištićima. Onda sam jednostavno odlučila većinu toga baciti i to u svojim 40-ima, jer iako sam bila starija, i dalje su mi izbijali prištići. Danas mi se puno više sviđa moja koža.

Izvor: tportal.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti