Angelina Jolie ne krije ponos: Shiloh je otkrila svoj skriveni talent koji nema veze s glumom

Piše: Azra
Snimka na kojoj najstarija od troje biološke djece Brada Pitta i Angeline Jolie, Shiloh, pleše s ekipom postala je hit na društvenim mrežama, a jasno je i zašto

Snimka na kojoj 16-godišnja Shiloh Jolie Pitt pleše u plesnoj dvorani na taktove popularnog hita Lizzo About Damn Time ubrzo se proširila društvenim mrežama, a na svom ju je Instagramu objavio i Perez Hilton.

Plavokosa ljepotica, odjevena u crnu oversized trenirku, odradila je koreografiju bez puno muke i truda i pokazala da je rođena s dobrim plesnim ritmom.

Shiloh Jolie Pitt najstarija je od troje biološke djece Brada Pitta i Angeline Jolie i rođena u Namibiji, a s blizancima Vivienne i Knox te posvojenima Zaharom, Paxom i Maddoxom odrastala je u poznatoj porodici. Od samog početka Shiloh je odabrala svoj modni izričaj, zbog čega se svojevremeno nagađalo da namjerava promijeniti spol, no to nije bilo tako.

Kratku kosu i dječačke stajlinge, a najviše muška odijela, odavno je zamijenio novi, ženstveniji izgled. No kada se nađe u plesnoj dvorani, i dalje bira ono u čemu se najbolje osjeća – oversized trenirke.

Inače, Shiloh od početka prošle godine pohađa satove plesa u Millenium školi u Los Angelesu.

Izvor: tportal.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti