Zavirite u vilu u kojoj je Amber Heard živjela tokom suđenja, plaćala ju je 39 000 KM mjesečno

Piše: Azra

Amber Heard živjela je u luksuznoj nekretnini za vrijeme trajanja sudskog spora u Virginiji. Vilu u kojoj je boravila unajmila je za 22.000 dolara mjesečno, što je oko 39 000 KM, uprkos tvrdnjama njenih advokata kako glumica trenutno “nema novca”.

Prema TMZ-u, Amber je živjela  u vili od 1200 m2, udaljenoj 25 minuta vožnje automobilom od suda u Fairfaxu u Virginiji, gdje se tokom šest sedmica odvijao spor u tužbi za klevetu između nje i Johnnyja Deppa.

U sklopu vile nalaze se i teniski tereni, dvorane za fitness, kućno kino te toplice.

U dokumentima se Amber ne navodi kao vlasnica nekretnine, no otkriveno je da je kuća iznajmljena 4. maja za 22.500 dolara mjesečno.

Svjedoci su otkrili da su, osim glumice, na imanju viđene i njena majka, sestra Whitney Henriquez i kći Oonagh Paige. Johnny Depp je istovremeno odsjeo u hotelu Ritz-Carlton s pet zvjezdica, koji se nalazio na 15 minuta vožnje autmobilom od suda u okrugu Fairfax.

Amber Heard u dugovima nakon sudske presude

U presudi koja je izrečena 1. juna porotnici su Deppu dodijelili 15 miliona dolara odštete (10 miliona kompenzacijskih troškova i 5 miliona kaznenih troškova), što je u konačnici smanjeno na 10.35 miliona dolara, zbog pravila suda u Virginiji da je 350.000 dolara maksimalni iznos kazne.

Odvjetnica Amber Heard Elaine Bredehoft je 2. maja rekla voditeljici emisije NBC Today Savannah Guthrie da glumica neće moći platiti odštetu Deppu jer nema novca. Dodala je i da će se žaliti na presudu.

Izvor: index.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti