Danas se udaje Britney Spears: Njenog zaručnika nazivaju muškom sponzorušom, a misle da je s njom iz jednog razloga

Piše: Azra

Danas će Britney Spears stati pred oltar po treći put, a sudbonosno ‘da’ izreći će svom dugogodišnjem partneru Samu Asghariju.

Danas će sudbonosno ‘da’ po treći puta izgovoriti pop zvijezda Britney Spears.

Nakon što ju je dugogodišnji partner Sam Asghari zaručio u septembru prošle godine, danas je stigao veliki dan. Kako piše TMZ, ceremonija će se održati pred stotinjak ljudi, a od njene je porodice pozvan samo brat Bryan, dok mama, tata i sestre nisu dobili svoju pozivnicu.

 

Magazin piše kako i dalje nije odlučeno ko će pjevačicu voditi do oltara, ali se pretpostavlja da će Versace biti zadužen za vjenčanicu. Naime, u martu ove godine, u njezinom ju je domu posjetila Donatella Versace što je dalo naslutiti koji će potpis nositi na haljini.

A otkako se Spears riješila skrbništva svog oca Jamieja i otkad može samostalno donositi odluke i raspolagati svojim novcem, njeni obožavatelji smatraju da je Sam iskorištava i da je s njom samo zbog novca. Zanimljivo je da je upravo tada, kada je pjevačica postala samostalna, 13 godina mlađi Asghari snimljen u banci u West Hollywoodu i iz nje je izašao s pozamašnom količinom gotovine pa su počele glasine da već troši Britneyin novac. Dok je išao prema autu, moglo se vidjeti i da nosi majicu s natpisom #FREEBRITNEY.

Par je zajedno od 2016. godine, ali iako su mnogo puta dokazivali da su zaljubljeni preko ušiju i da se vole, većina i dalje misli da je on s njome samo iz koristi. Također, mnogo su ga puta uslikali s nepoznatim ženama čiji identitet nikada nije komentirao.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Inače, nedavno je Britney pogodila strašna tragedija kada su zaručnik i ona izgubili bebu samo nekoliko sedmica nakon što je sve razveselila viješću o trudnoći. Tužnu vijest podijelila je s pratiteljima na Instagramu.

– S najvećom tugom javljamo da smo izgubili našu čudesnu u ranoj trudnoći. To je tragedija za svakog roditelja. Možda smo trebali pričekati još malo prije objave trudnoće, ali bili smo previše uzbuđeni i podijelili smo tu vijest. Naša ljubav je naša snaga. Nastavit ćemo pokušavati proširiti našu prekrasnu porodicu. Zahvalni smo na svoj podršci. Molimo za privatnost u ovim teškim trenucima, napisala je pjevačica.

Prije Sama, Britney je pred oltar stala s Jasonom Alexanderom i Kevinom Federlineom, a kako će izgledati vjenčanje broj tri, jedva čekamo vidjeti.

Izvor: story.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti