Sandi Cenov pored supruge ne skida zaljubljeni osmijeh ni nakon 16 godina braka

Piše: Azra

Pjevač Sandi Cenov nekada je bio na glasu kao veliki zavodnik na čiji su šarm pale čak dvije ljepotice iz takozvanog “zlatnog doba hrvatskih misica”.

No zadnjih 16 godina njegovo srce pripada samo odvjetnici Ilini s kojom je u sretnom braku i zajedno imaju dvoje djece, kćer Zaru i sina Mikulu.

Sada su u rijetkom izlasku na dodjeli nagrada Story Hall of Fame pokazali da su još zaljubljeni kao prvog dana i dok su zagrljeni pozirali fotografima nisu skidali široke osmijehe s lica.

Lijepa Ilina zablistala je u elegantnoj haljini koja je naglasila njenu vitku figuru i otkrila malo gole kože, dok je Sandi odabrao nešto ležerniju kombinaciju.

Par se upoznao 2005. na poznatom skijalištu Nassfeld, a 2006. vjenčali su se pred matičarom u zagrebačkoj Starogradskoj vijećnici. Prije toga sudbonosno “da” izgovorili i na Baliju, no morali su odraditi hrvatsko vjenčanje kako bi brak bio valjan.

Photo: Josip Regovic/PIXSELL

Sandi iza sebe ima jedan propali brak. Prva supruga mu je bila Miss Hrvatske 1994. godine Branka Bebić, danas Krstulović, koja će ostati upamćena kao jedna od dama iz “zlatnog doba hrvatskih misica”. Branka i Sandi bili su pravi “it” par, a zaljubljeni pjevač misicu je zaprosio javno uz pjesmu “Žena budi mi ti”, koja je postala veliki hit.

Ipak, vrlo su brzo shvatili da nisu jedno za drugo pa tako ni njihov brak nije dugo potrajao, no rastali su se kulturno.

Zanimljivo, Branka je 1994. krunu Miss Hrvatske preuzela od Splićanke Fani Čapalije, koju je Sandi također neko vrijeme ljubio, no s njom je navodno prekinuo zbog Branke koju je dugo osvajao.

Izvor: dnevnik.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti