Otkriveni detalji s vjenčanja Britney Spears, mladenka promijenila tri haljine

Piše: E.M.

Britney Spears je definitivno željela dati više kada je u pitanju stil njenog vjenčanja, odlučivši se za tri različita izgleda.

Za ceremoniju, Spears je prošetala niz prolaz u elegantnoj, prilagođenoj haljini modne kuće Versace. Haljina je imala spuštene naramenice, a uz nju je nosila veo od tila sa ukrasima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by People Magazine (@people)

Tokom prijema, Spears je slavila u još dva izgleda uključujući crnu haljinu, a završila je noć u crvenoj mini haljini sa resama na rukavima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by People Magazine (@people)

-Zaista smo želeli da ovo bude mali i lijep trenutak sa porodicom i prijateljima, rekla je Spears za  Vogue.

Par se vjenčao pred oko 60 gostiju, među kojima su bile njene poznate prijateljice Madonna, Paris Hilton, Kathy Hilton, Drew Barrymore, Selena Gomez i, naravno, Donatella Versace.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by People Magazine (@people)

Mladoženja je za ceremoniju nosio, također, više outfita. Osim crnog smokinga za glavnu ceremoniju, kasnije je obukao ležernije odijelo ispod kojeg je nosio majicu koja je na sebi imala natipis ‘’Britney&Sam’’.

-Dizajn Britney i Samovih vjenčanih outfita došao mi je prirodno. Ogromna količina ljubavi pretočena je u svaki detalj. Zajedno sa našim ateljeom kreirali smo haljinu i smoking koji odišu elegancijom i glamurom. Izgledaju savršeno zajedno, navela je Donatella.

-Od kada smo se prvi put sreli, Britney je uvijek imala posebno mjesto u mom srcu. Vidjeti je slobodnu, sretnu i koja se sada udaje izmami mi osmijeh na lice, rekla je Donatella u izjavi za PEOPLE.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti