Godine joj ne mogu ništa: Mia Begović otkrila tajnu svog besprijekornog izgleda

Piše: S.P.

Jedna od najpoznatijih hrvatskih umjetnica plijeni pažnju gdje god se pojavi. Na sceni je već više od 35 godina i ostvarila je brojne nezaboravne filmske, televizijske i pozorišne uloge. Od početka karijere dobivala je pohvale za sjajan izgled, odlične modne kombinacije i zaraznu energiju. Uskoro će zagaziti u sedmo desetljeće, no crvenokosa glumačka diva i dalje prkosi godinama

– Tajna mog mladolikog izgleda leži u dobroj energiji. No, to ne znači da neću nešto drugo dodatno početi koristiti u ovim nekim godinicama. Uvijek se oblačim onako kako se osjećam, izjavila je Mia Begović za RTL.hr.

Nekad se zabavljala do sitnih noćnih sati a ne krije da i danas voli zatulumarit te jedna je od onih koja među prvima zapleše na plesnom podiju. Voli uzeti mikrofon u ruke i zapjevati premda smatra da njezine vokalne sposobnosti nisu na nekom zavidnom nivou.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mia Begović (@begovicmia)

– Na zabavama uvijek plešem i pjevam. Obožavam plesati, mislim volim i pjevati, ali to baš nije preporučljivo iako jako često pjevam na sceni. Volim pjevati, volim plesati, volim se družiti. Mnogi kažu da sam jako mazna, rekla je glumica. Na pitanje postoji li pjesma koja je tjera da se popne na sto, našalila se i rekla da se ‘takva još nije napisala’.

Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Pročitajte još