Za nju su godine samo broj: Sharon Stone u izvrsnoj kombinaciji blista u sedmom desetljeću

Piše: S.P.

Teško da se Sharon Stone može proći nezapaženo, a legendarna glumica njeguje elegantan i profinjen modni stil koji se sjajno poigrava klasičnim holivudskim glamurom i modernim linijama.

Tako je ovog puta na gala zabavi u Los Angelesu, organiziranoj u svrhu Sean Pennove neprofitne organizacije CORE, pažnju privukla rozim satenskim odijelom.

Tako chic i trendi, ženska odijela su veliki hit ove sezone, te nezamjenjiv komad u moćnom poslovnom odijevanju. No, 64-godišnja glumica pokazala je sjajan primjer kako odijelo može biti i podloga za elegantno casual i urban stajling te ga je kombinirala s vječnom bijelom košuljom, a sportski look dodatno je naglasila nezamjenjivim bijelim tenama. Stajling je zaokružila malom bijelom torbicom s lancem.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti