Tom Cruise prekinuo s 20 godina mlađom glumicom, šta je razlog?

Piše: Azra

Glumac Tom Cruise navodno je prekinuo vezu s kolegicom Hayley Atwell.

O Cruiseovom ljubavnom životu nakon razvoda od Katie Holmes 2012. malo se toga zna, no iako ni jedno od njih nije potvrdilo napise, puno se pisalo o tome da je Tom od 2020. godine u vezi s 20 godina mlađom kolegicom iz filma Nemoguća misija 7 Hayley Atwell, s kojom se zbližio upravo tijekom snimanja ovog filma.

Kako piše The Sun, par je nakratko prekinuo u septembru prošle godine, nakon čega je uslijedila pomirba, a sad je, navode, došlo do konačnog prekida. Iako se Hayley s Tomom pojavila na premijeri filma Top Gun: Maverick u maju ove godine, izvori bliski njima su za The Sun otkrili da je to bilo “zbog podrške” glumcu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hayley Atwell (@wellhayley)

– Tomova i Hayleyina veza je bila iskrena. Bez obzira na glasine koje su tvrdile suprotno, nikad nisu bili zajedno samo pred kamerama. Nažalost, nisu uspjeli, rekao je izvor za The Sun.

– Odlično su se slagali i imali fantastičnu hemiju zbog čega su vezi prošle godine odlučili dati još jednu priliku. Ali ono što je funkcioniralo iza zatvorenih vrata nije tako dobro funkcioniralo u javnosti. Odlučili su da im bolje ide kao prijateljima, dodao je anonimni izvor koji je istaknuo da im je presudila popularnost i pozornost koju su kao par izazivali.

Cruise je prije Hayley ljubio brojne holivudske ljepotice poput Penelope Cruz, Heather Locklear ili Cher, a u braku je bio tri puta i to s kolegicama: Mimi Rogers, Nicole Kidman i Katie Holmes.

Izvor: index.hr

(S.P.)

Pročitajte još