Pogledajte kako danas izgledaju najpopularnije blizanke

Piše: Azra

Mary Kate i Ashley Olsen nekada su bile najpoznatije blizanke i tinejdžer zvijezde.

Blizanke Olsen stekle su svjetsku slavu, glumile su u mnogim filmovima, imale svoju kolekciju garderobe. Kao djeca su bile izuzetno lijepe, a svijet ih je zapazio po izuzetno plavim očima i plavoj kosi.

Plavokose sestre bile su jako popularne širom planete, ali, kao što se često desi sa mladim zvijezdama, krenulo je njihovo posrnuće.

Krenule su da puše, piju, stalno su bile u izlascima, pa i eksperimentisale sa drogama. Sve to je uticalo na njihov ugled u Hollywoodu, ali i na fizički izgled. Njih dvije su čak često bile napadane i zbog anoreksičnog izgleda.

Napunile su 36 godina, ali izgledaju mnogo starije, jer je takav nezdrav i buran život učinio svoje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by People Magazine (@people)

Mary Kate je bila u braku sa 18 godina starijim Olivier Sarkozy, bratom bivšeg francuskog predsjednika Nicolas Sarkozy. Ashley je u vezi sa dvije godine mlađim umjetnikom Louis Eisner.

(A.Č.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti