Osigurao se: U slučaju razvoda muž od Britney je bogat čovjek

Piše: Azra

Britney Spears i Sam Asghari zvanično su u braku. Međutim, prije nego što su izrekli sudbonosno “da”, morali su da riješe neke vrlo ozbiljne pravne poslove kako bi zaštitili milione Britney.

Izvori bliski novopečenom bračnom paru kažu da imaju čvrst predbračni ugovor u kojem Sam ne dobija ni dolar od bogatstva koje je Britney stekla do sada. Taj potez i nije toliko iznenađujući, jer su advokati pozvani “u pomoć” nedugo nakon se par vjerio.

Britney je navodno “teška” 60 miliona dolara i očito je potencijal za ozbiljnu zaradu, ali zadržaće cijelo svoje bogatstvo ako stvari između nje i Sama krenu po zlu.

Prije nekoliko mjeseci, Asghari se našalio da je on bio taj koji je želio predbračni ugovor, kako bi zaštitio “svoju kolekciju džipova i cipela”, ali izvori tvrde da je tim Britney bio taj koji je pokrenuo pravne rasprave.

Podsjetimo, Sam i Britney vjenčali su se prošle sedmice u Los Angelosu u pjevačicinoj kući. Među prisutnima su bile Madona, Paris Hilton, Selena Gomez i drugi. Niko iz porodice Britney  nije došao na proslavu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Takođe, Britney je povodom svog novog braka kupila i novu kuću za Sama i sebe. Naime, potrošila 11,8 miliona dolara za vilu u Kalabasasu. Kuća od preko 1.000 kvadratnih metara nalazi se prilično blizu mjesta gdje živi njen bivši partner Kevin Federline s njihova dva sina, Sean i Jaden.

Izvor: espreso.co.rs

(A.Č.)

Pročitajte još