Žene ga obožavaju, a evo koja je osvojila njegovo srce

Piše: Azra

Američki glumac Austin Butler na njujoršku premijeru Elvisa stigao je ravno iz Gracelanda u društvu slavne manekenke, kćerke Cindy Crawford i multimilionera Randea Gerbera.

Jedan je od rijetkih, ako ne i jedini koji je u Jungle Roomu na imanju Graceland u Memphisu u Tennesseeju dobio privilegiju zasvirati na omiljenoj gitari Gibson neprežaljenog kralja rock’n’rolla Elvisa Presleyja.

To su mu osobno omogućile Priscilla Presley i Lisa Marie Presley koje su oduševljene kako je Austin Butler u biografskom filmu, premijerno prikazanom na nedavno završenom filmskom festivalu u Cannesu, predstavio Elvisa Presleyja. Butler se mjesecima, neki kažu i godinama, pripremao za ulogu koja će mu zasigurno obilježiti karijeru, a nije odustajao sve dok nije potpuno skinuo Elvisovu boju glasa i njegov način govora, s čega se još uvijek ne može – skinuti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Austin Butler (@austinbutler)

Austina Butlera (30), koji se pretvorio u jedno od prvih imena Hollywooda, znatno doprinosi i njegova veza s deset godina mlađim topmodelom Kaiom Gerber (20).

Izvor: Gloria.hr

(A.Č.)

Pročitajte još