Slavlje u domu Bojane i Enesa: Ja sam pametno birala mlađeg od sebe 5 godina, a da se ne kuži

Piše: Azra
Glumica Bojana Gregorić Vejzović čestitala je rođendan svom suprugu, također Enesu Vejzoviću, a svi su se pridružili čestitkama

Bojana i Enes slove za jedan od najskladnijih domaćih parova, a u braku su od 2006. godine. Ponosni roditelji dvoje djece, sina Raula i kćeri Zoe, ovih dana imaju razloga za slavlje, jer je Bojanin suprug Enes proslavio rođendan.

Tom prilikom Bojana mu je simpatičnom porukom na Instagramu čestitala rođendan.

– Ja sam pametno birala, mlađeg od sebe 5 godina, a da se ne kuži! To što je pametniji od mene se kuži, ali i na to sam ponosna! Sretan rođendan ljubavi, poručila je Bojana svom suprugu, a mnogi su se pridružili čestitkama.

Inače, u epizodi podcasta ‘Ajmo iskreno!’ Dorijana Klarića, Bojana je otkrila da se za svog prvog supruga, pjevača Borisa Novkovića udala bez pristanka roditelja.

– Imala sam svoje poslanje tog klasičnog baleta gdje sam nažalost doživjela povredu pa je tu bila neka prijelomna tačka… Onda se dogodilo neko moje, neću reći tinejdžerstvo, jer sa 18 godina nisi tinejdžer, otišla sam od kuće, udala sam se bez pristanka svojih roditelja, doživjela razočaranje i to te sve nekako kao osobu obilježi, naučiš što želiš, što ne želiš, ali isto tako ostavi neke tragove, strahove od komunikacije s ljudima…. Puno sam rekla!

Dodala je i da joj je najteže razdoblje u životu bilo između 25. i 32. godine života.

– U tom periodu sam se razočarala u ljubav i zapravo sam iščekivala je li moguće ponovno se zaljubiti i pronaći vjeru u čovjeka. I zapravo mi se to stvarno dogodilo kad sam srela Enesa, a srela sam ga s 32., rekla je.

Izvor: tportal.hr

(S.P.)

Pročitajte još