Demi Moore konačno pokazala novog frajera, osvojio ju je 13 godina mlađi

Piše: Azra

Holivudska glumica Demi Moore posljednjih se nekoliko mjeseci potajno viđa s jednim od najpoznatijih chefova na svijetu, Švicarcem Danielom Hummom.

59-godišnja Demi službeno je objavila potvrdila vijest o novoj ljubavi s 46-godišnjim Danielom na Instagramu gdje je objavila njihove zajedničke fotografije koja su nastala na ovogodišnjem French Openu i na ulicama Pariza.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

“Preslatki ste”, “Jako ste lijep par”, “Sviđate mi se zajedno”, “Predivni”, “Blistaš”, “Čestitam na novom dečku, zgodni ste”, poručili su joj u komentarima.

Demi iza sebe ima inače tri propala braka. Prvi suprug bio joj je muzičar Freddy Moore s kojim je u braku bila od 1980. do 1985. godine, a nakon razvoda je zadržala njegovo prezime. Zatim se 1987. godine udala za Brucea Willisa s kojim je odbila tri kćeri, a razveli su se 2000. Pet godina kasnije pred oltar ju je odveo 15 godina mlađi Ashton Kutcher, a brak s njim potrajao je do 2013. i nakon toga nije imala ozbiljne veze.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti