Švedska manekenka završila u splitskom zatvoru

Piše: Azra

Švedska manekenka Isabella Viola Lindblom završila je u zatvoru na Bilicama zbog narušavanja javnog reda i mira.

Švedska manekenka, Isabella Viola Lindblom, već je više od mjesec dana boravila na nenaseljenom otoku Jaz kod Rogoznice, a kako piše izvor trenutno se nalazi u splitskom zatvoru.

Naime, tamo je završila nakon što je u srijedu zbog njenog ponašanja morala intervenisati policija. Ona je u jednom centru narušavala javni red i mir i bila je neugodna prema posjetiteljima centra. Nekom od posjetitelja je prekipilo pa je nazvao policiju. Ona nije htjela otići s policijom pa su je morali privesti.

Iz policije su se oglasili o događaju:

-Jučer smo nakon provedenog kriminalističkog istraživanja na Općinski prekršajni sud u Splitu, uz optužni prijedlog priveli jednu žensku osobu zbog postojanja sumnje u počinjenje prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Dodatne informacije o navedenom događaju nismo vam u mogućnosti pružiti zbog obaveze poštivanja Opće uredbe o zaštiti podataka- naveli su iz policije.

U pritvoru će ostati sedam dana, a zatim će se donijeti konačna presuda zbog njenog ponašanja.

Podsjetimo, Isabella Viola  je umislila da je cijeli otok Jaz njen pa je tjerala i posjetioce, a da bi bizarna situacija bila još bizarnija, ona je navodno na otok donijela i kokoši. Također, pisali su da niko manekenku nije vidio dva dana, ali mještani su pretpostavili da se sakrila negdje na otoku.

Prije nego je odlučila potpuno promijeniti svoj život i živjeti sama na Jazu, Isabella je bila svjetski poznata manekenka koja je šetala najglamuroznijim modnim pistama. Navodno je bila i vrlo bogata, a niko ne zna šta  je natjeralo da danas živi na ovakav način.

Izvor: Story.hr

(A.Č.)

Pročitajte još