Snimak kćerke Brada Pitta i Angeline Jolie postao hit: Mala je odlična, vidi se da je kćerka glumaca

Piše: Azra

Shiloh se na časove plesa uključila prošle godine i među polaznicima stekla dobre prijatelje. S njima dijeli omiljenu muziku, razgovara o koreografiji, a i druže se po kućama.

Svaki njen korak u osobnom razvoju pratimo od rođenja, a od sada ćemo očito pratiti i svaki plesni korak Shiloh Nouvel Jolie-Pitt. Kćerka jednog od najslavnijih holivudskih glumačkih parova Angeline Jolie i Brada Pitta danas je 16-godišnja djevojka koja obožava plesati, a šta sve njegova učenica može i zna njen je 33-godišnji instruktor i trener Hamilton Evans, poznati britanski koreograf, pokazao u video objavljenom na kanalu na Youtubeu.

Ako vam je previše i ne želite gledati svih sedam minuta, zapamtite da njen nastup počinje u drugoj minuti i 31. sekundi.

Odjevena u crnu majicu s natpisom The Beatles na grudima i široke pantalone s tenisicama. Shiloh Nouvel je s kolegicama otplesala numeru iz soundtracka filma ‘Elvis‘ u Hamiltonovom plesnom studiju Millenium u Los Angelesu.

“Mala je odlična, a i vidi se da je kćerka glumaca, pa zna raditi s kamerom. Niti u jednom trenutku nije izgubila kontakt očima s publikom”, tako otprilike glase prvi komentari, a njen instruktor puca od ponosa i sreće.

-Shiloh obožava plesati, jako je nadarena, ali je još mnogo posla pred nama- izjavio je Hamilton i dodao kako se Shiloh na satove uključila prošle godine i među polaznicima stekla dobre prijatelje. S njima dijeli omiljenu muziku, razgovara o koreografiji, a i druže se po kućama.

Plesno umijeće kćerke i njena strast za koreografijom oduševljava i njene roditelje, koje uskoro očekuje nova sudska bitka.

Angelina Jolie je, naime, prošle godine- navodno bez znanja Brada Pitta – prodala svoj udio u francuskoj vinariji Chateau Miraval, što njen bivši suprug i poslovni partner želi osporiti i prodaju proglasiti beznačajnom.

Roditeljska svađa Shiloh Nouvel žalosti, ali to su stvari u koje se ne želi miješati. Uostalom ima i svojih tinejdžerskih briga, koji su za nju najveće na svijetu. A fizički je gotovo nemoguće odrediti na koga više liči – mamu ili tatu.

Izvor: Gloria.hr

(A.Č.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti