Kako izgleda kćerka Claudije Schiffer? Odradila je prvi angažman, a već joj predviđaju karijeru veću i od mamine

Piše: Azra

 

Dok je ona sama dobar dio života provela pred svjetlima reflektora, Claudia Schiffer oduvijek je život svoje troje djece voljela držati daleko od očiju znatiželjne javnosti. U brojnim je intervjuima kroz godine više puta poručila kako je na njima odluka hoće li se i koliko jednog dana eksponirati, a njenu kćerku Clementine uskoro bi mogli češće gledati jer je, kako se čini, odlučila krenuti maminim putem i zaploviti svijetom modelinga.

Najstarija kćerka Claudije Schiffer i Matthewa Vaughna, 17-godišnja Clementine privukla je pažnju javnosti nakon što je australski brend ‘Realisation Par’ objavio dvije crno bijele fotografije, jednu nje i jednu njene mame, jednog od najvećih supermodela 90-ih godina, najavivši time skoro lansiranje limitirane kolekcije od 13 komada odjeće inspiriranih 90-ima, a što je njen prvi veliki angažman kao modela.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Réalisation Par (@realisationpar)

Na fotografijama na kojima su i mama i kćerka odjevene u istu bluzu te imaju gotovo identičnu frizuru vidljivo je koliko Clementine liči slavnoj mami, a modni kritičari su uvjereni kako je Clementine njena itekako dostojna nasljednica i kako bi ju svojom karijerom jednog dana mogla čak i zasjeniti. Naravno, sve to pod pretpostavkom da se Clementine doista nastavi baviti modelingom.

Iako je njen prvi angažman iza nje, Clementine se još uvijek kao i njenu mlađu sestru Cosimu i starijeg brata Caspera može u javnosti vidjeti izuzetno rijetko, a svoj Instagram profil i dalje drži zaključanim.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Claudia Schiffer (@claudiaschiffer)

Inače, sama Claudia je za ‘Vogue’ rekla kako bi voljela da Clementine odluči krenuti njenim stopama te kako bi joj, ako se za to odluči, ona željela biti zastupnica, a kako stvari trenutno stoje, pred njom je blistava karijera!

Izvor: Story.hr

(A.Č.)

Pročitajte još