Angelina Jolie na početku veze nagovarala Deppa da se ne oženi s Amber

Piše: Azra

Ponovno su se pojavile informacije koje su kružile internetom prije nekoliko godina, a koje tvrde da je Angelina Jolie savjetovala Johnnyju Deppu da se ne oženi s Amber Heard.

Slavna Angelina Jolie je jednom prilikom navodno upozorila Johnnyja Deppa na Amber Heard. Dvije najveće zvijezde Hollywooda radile su zajedno na filmu Turist 2010. Dok su jedni tvrdili da se ne podnose, drugi su rekli da su Jolie i Depp dobri prijatelji.

Priča se već godinama da je Angelina upozorila Deppa i zamolila ga da se kloni Amber. Još 2014. godine National Enquirer je objavio da Angelina Jolie nije bila naklonjena toj vezi, odnosno Amber još od samog početka njene veze s Deppom. Isti navodi su se ponovno pojavili 2020.

-Angelina Jolie daje ljubavne savjete starom prijatelju Johnnyju Deppu upozoravajući ga da možda čini veliku pogrešku oženivši Amber Heard, navodi izvor.

Također, molila ga je da potpiše predbračni ugovor te je smatrala da je možda tada Depp prolazio kroz krizu srednjih godina i postao očaran znatno mlađom glumicom.

Podsjetimo, nedavno je završilo više sedmično suđenje bivših supružnika Johnnyja Deppa i Amber Heard. Depp je tužio Heard za 50 miliona dolara, tvrdeći da su optužbe utjecale na njegovu karijeru. Heard je podnijela protutužbu u iznosu od 100 miliona dolara, tvrdeći da ju je Deppov bivši odvjetnik oklevetao kada je njene tvrdnje o zlostavljanju nazvao ‘prevarom’.

Porota je presudila u Deppovu korist nakon što je pronašla ‘jasne i uvjerljive dokaze’ da ga je Heard klevetala. Dobio je 15 miliona dolara na ime kompenzacije i kaznene štete. Sudac je smanjio kaznenu odštetu na ukupno 10,4 miliona dolara. Heard je dobila dva miliona dolara kada je porota utvrdila da ju je Deppov advokat oklevetao po jednoj tački.

Izvor: Story.hr

(A.Č.)

Pročitajte još