Stomatološke transformacije slavnih: Danas imaju holivudski osmijeh, ali neki su u ustima imali prave strahote

Piše: Azra

Gledamo li slike poznatih i slavnih, na većini ćemo vidjeti zaista holivudske osmijehe, niz pravilnih i savršeno bijelih zubi, no ni oni nisu blagoslovljeni prirodno savršenim zubima, već iza većine stoje jako dobri (i jako skupi) stomatolozi.

Pronašli smo neke primjere transformacija osmjeha poznatih lica. Neki od slavnih s ove liste jednostavno su poželjeli malo pravilnije zube, a drugi su se morali podvrgnuti ozbiljnim zahvatima kako bi dobili svoj savršen osmjeh.

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo danas je san mnogih žena. Ne samo da je jedan od najbogatijih sportaša na svijetu, već se može pohvaliti i savršenim tijelom, ali i savršenim osmijehom.

Međutim, nije uvijek bilo tako. Nogometaš je i sam na početku karijere sebe opisao kao ‘malenog, slabog i s krivim zubima’. No, čim je počeo zarađivati ozbiljniji novac, brzo je sredio svoj problem sa zubima.

Ronaldo je svoje nepravilno izrasle zube i osmijeh koji mu je otkrivao više desni nego zubi zamijenio holivudskim osmijehom.

 

Nicolas Cage

Što se tiče pravilnog rasporeda zubi, ni Nicolas Cage nije imao puno sreće.

Glumčevi prirodni zubi izrasli su prilično nepravilno pa se vjerovatno nije mnogo predomišljao kad su ga tražili da 1984. za prilagodbu svom liku u filmu ‘Birdy’ izvadi dva zuba.

Čim je počeo dobivati glavne uloge, riješio se svog starog osmjeha i zamijenio ga nizom biserno bijelih zubi.

Tom Cruise

Možda ste već vidjeli fotografiju Toma Cruisea na kojoj mu je jedan prednji sjekutić bijele boje i normalne veličine, dok je drugi žućkast i napuknut.

Fotografija je stvarna, a radi se o tome da je Tom pristao da mu za ulogu u filmu ‘The Outsiders’ iz 1983. uklone krunicu s prednjeg zuba koji mu je ranije bio okrhnut.

Tom je sredio zube nedugo nakon toga pa nema puno njegovih fotografija s napuknutim zubom.

Glumac se s 40 godina, nedugo nakon njegovog razvoda od Nicole Kidman, nosio i zubni aparatić koji se nije sramio pokazati ni na crvenom tepihu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mikko Antikainen (@iammikko4eva)

Danas Tom, kao i ostali s ove liste, ima bijele i pravilne zube, a jedino što se posebno ističe u njegovu osmijehu je slavni ‘srednji zub’. Naime, jedan od sjekutića se nalazi tačno na sredini njegova lica.

David Beckham

I slavni David Beckham je u mladosti imao pomalo nepravilne zube.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli David Beckham (@davidbeckham)

Njegovim brojnim obožavateljcama to sigurno nije smetalo, ali čini se da je zasmetalo samom Davidu pa je svoje prirodne zube brzo prekrio navlakama i izjednačio osmijeh.

Izvor: Story.hr

(I.J.)

 

Pročitajte još