Prava žena ima celulit i višak kilograma: Kada ona uđe u prostoriju, mršavice padaju u drugi plan

Piše: I.J.

U moru djevojaka koje više liče na plastične lutke nego na živa bića, Lucija je pravo osveženja. Ona je dokaz da žena i sa kojim kilogramom viška može da izgleda prelijepo i da puca od samopuzdanja. Ona je uspjela da pomjeri modne granice i pokori svijet svojim stavom, energijom i ljepotom. Šalje jasnu poruku svima, prava žena nije savršena i to je potpuno u redu!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli LUCIJA LUGOMER (@lucija_lugomer_official)

Lucija Lugomer je plus size model iz Hrvatske koja je uspjela da se probije i na svjetsko tržište, a njena fotografija osvanula i u prestižnom magazinu Vogue.

Zvanično je da su već neko vrijeme obline u modi, a sve učestalije angažovanje plus size manekenki u kampanjama top brednova i brojne influenserke nam to i potrvđuju.

Ova djevojka iz Hrvatskse je zahvaljujući svom stavu i porukama koje šalje osvojila srca velikog broja ljudi i postala prava zvijezda Instagrama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli LUCIJA LUGOMER (@lucija_lugomer_official)

Ona je ovih dana na Kornatima u Dalmaciji, odakle je pratioce na Instagramu pozdravila fotografijom u kupaćem kostimu. Sudeći po broju lajkova, ta slika bi mogla da obori rekord na njenom profilu koji prati 145 hiljada ljudi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli LUCIJA LUGOMER (@lucija_lugomer_official)

Plus size manekenka je pozirala u atraktivnom modelu kupaćeg kostima, ukrašenog bijelim tačkama, preko kojeg je obukla laganu bijelu košulju. Da ljepota nije samo vitka linija, jasno se vidi na ovoj fotografiji. Potvrđuju to i komentari: “Prekrasna damo”, “Baš vam zavidim, sve vam lijepo stoji”, “Lucija, veoma si lijepa i zgodna”.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti