Jedna fotografija jasno pokazala u kakvom su odnosu danas Gigi Hadid i Zayn Malik

Piše: Azra

Iako više nisu par, Gigi Hadid i Zayn Malik uvijek će ostati roditelji svojoj djevojčici Khai. Kako im danas izgleda odnos, utjecat će na odrastanje njihove kćeri i oblikovati dio njene osobnosti, stoga super model ništa ne želi prepustiti slučaju.

Nedavno je, povodom Dana očeva, objavila dirljiv dokaz kako bivši član benda One Direction bez problema viđa Khai, igra se s njom (fotografija prikazuje kako djevojčica rođena u septembru 2020., na podu boji crtež, a tata prekriven tetovažama dodaje joj bojice) i da nisu tačna nagađanja kako će mu ograničavati pristup djetetu.

 

Objavom ispod fotografije “Khain tata” jasno je naznačila da poštuje bivšeg partnera i trudi se zadržati korektan odnos, premda je njenu majku i menadžericu Yolandu Hadid u oktobru 2021. navodno zaključao u ormar i nazvao “vješticom”. Par je nedugo potom prekinuo. Zbog Yolandinog miješanja u vezu već su bili prekinuli 2016., godinu dana nakon što su prohodali, no tada su uspjeli prevladati razlike.

Pjevač je u međuvremenu prošao kurs kontrole bijesa, još mora izdržati jednogodišnju uslovnu osudu zbog nasilja i držati se podalje od bivše punice, što mu ne pada teško. Kako god bilo, manekenka i njen bivši suglasni su da neće otkriti lice svoje kćeri na društvenim mrežama.

Odlučili su to još kad se rodila i dosljedno provode odluku. Ukratko, prstići na malenom stopalu i bucmasta nožica sve je što će fanovi dobiti. Manekenka ni to ne bi objavila da nije bilo dana kad tate dolaze na svoje.

Izvor: gloria.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti