Rupert Murdoch (91) razvodi se nakon šest godina od glumice zbog koje je tvrdio da je najsretniji na svijetu

Piše: I.J.

Medijski mogul Rupert Murdoch i njegova supruga, inače glumica i bivši model, Jerry Hall razvode se nakon šest godina braka, piše The New York Times.

Vjenčali su se 2016., dvije godine nakon što se Murdoch razveo od poduzetnice Wendi Deng. Murdoch je tad tvitao da je “najsretniji čovjek na svijetu”.

Vijest o razvodu šokirala je mnoge pošto je par još prošle godine, na proslavi Murdochovog 90. rođendana, izmjenjivao nježnosti pred kamerama. Hall je od Murdocha mlađa 26 godina. Murdochov glasnogovornik odbio je komentirati navode, dok su suradnici Jerry Hall bili nedostupni.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Joan Collins (@joancollinsdbe)

Murdochu je ovo četvrti razvod

Par se vjenčao u Londonu u ožujku 2016. godine, nakon što su u vezi bili pet mjeseci. Organizirali su, kako su tad britanski mediji opisivali, skromnu ceremoniju u Spencer Houseu. Murdochu je to bio četvrti brak (i sad četvrti razvod), dok se Hall ranije nije udavala. Ona je bila u 22-godišnjoj vezi s Mickom Jaggerom s kojim ima četvero djece. Murdoch iz prijašnjih brakova ima šestero djece.

Sa svojom prvom suprugom, bivšom stjuardesom Patricijom, vjenčao se 1956. godine. Par se razišao 1967., devet godina nakon rođenja njihovog jedinog djeteta, kćeri Prudence. Iste godine vjenčao se s drugom suprugom Annom, novinarkom iz Glasgowa, s kojom je bio u braku 32 godine i dobio troje djece. Razveli su se 1999. godine.

Anni je nakon razvoda pripalo 1.7 milijardi dolara, uključujući 10 milijuna dolara u gotovini. Samo 17 dana nakon razvoda, Murdoch je oženio poduzetnicu Wendi Deng s kojom je bio do 2014. godine i s njom dobio dvoje djece. Murdoch je u vrijeme njihovog vjenčanja imao 68 godina, dok je Wendi imala samo 30.

Pročitajte još