Brad Pitt o alkoholizmu: Vidio sam druge koji su dotakli dno i to mi je bilo grozno

Piše: Azra

Glumac Brad Pitt osvanuo je na naslovnici magazina GQ, a u intervjuu je pričao o svom zdravlju i karijeri. Progovorio je o životnim promjenama koje je napravio nakon razvoda od Angeline Jolie 2016. godine.

Nakon razlaza s glumicom prestao je piti i trijezan je oko šest godina. Pohađao je sastanke anonimnih alkoholičara godinu i pol dana i otkrio koliko mu se život promijenio.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Brad Pitt (@bradpittofflcial)

“Ovdje sam imao jako cool mušku grupu koja je bila stvarno privatna i selektivna, tako da je bilo odlično. Vidio sam i životne priče drugih ljudi koji su dotakli dno i to je za mene jednostavno grozno”, rekao je Brad.

Pričao o usamljenosti i odvikavanju od cigareta

Govorio je i o svojoj ovisnosti o cigaretama te kako mu je proces odvikavanja bio težak jer nije mogao smanjiti broj cigareta koje ispuši dnevno.

“Nisam mogao uzeti samo jednu ili dvije cigarete dnevno”, rekao je Brad, koji se u životu uvijek osjećao usamljeno.

“U životu sam se uvijek osjećao vrlo usamljeno jer sam odrastao kao dijete sam iako sam imao zagrljaj svojih prijatelja i porodice. Vjerovali ili ne, kada osjetite bol i radost u isto vrijeme, i naučite se nositi s tim, jednostavno znate da je to zrelost i rast”, ispričao je.

Izvor: Index.hr

(I.J.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti