Udaje se jedna od najatraktivnijih srbijanskih pjevačica, ženi je hrvatski fudbaler

Piše: Azra

Jedna od najatraktivnijih žena srbijanske estrade, pjevačica Katarina Ostojić Kaya (38) privukla je pažnju domaće javnosti kada je potvrdila svoju vezu s hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem (32).

Njih dvoje već tri godine žive u Francuskoj, u stanu koji su platili 1.250.000 eura, a kupili su i kuću na srbijanskom Kosmaju u iznosu od 350 hiljada eura.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

– Kaja i Mateo već tri godine žive u Francuskoj, gdje on igra nogomet. Prošle godine preselili su se u Amiens, mali grad nadomak Pariza, gdje je Mateo potpisao ugovor s istoimenim klubom. I odmah su se odlučili ovdje skućiti! Kaja je dugo razgledavala stanove i tek je nedavno našla pravi. Rekla mi je da se zaljubila u jednu zgradu iz 18. stoljeća koja liči na dvorac. Odmah je rekla Mateu da tu želi živjeti, rekao je izvor blizak paru, prenosi Telegraf.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

Atraktivna pjevačica prvo je bila pomalo zabrinuta hoće li njen voljeni pristati na to da kupe stan, jer mu cijena ipak nije bila mala. Riječ je, naime, o iznosu od milion i 250 hiljada eura, no Mateo dobro zarađuje pa su Kajine želje ipak bile uslišene.

Izvor: jutarnji.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti