Bella i Gigi Hadid privukle pažnju neprepoznatljivim izgledom

Piše: Azra

Supermodeli Bella i Gigi Hadid u utorak su nosile reviju Marca Jacobsa za jesen 2022. Veliku pažnju privukle su svojim neprepoznatljivim izgledom. Naime, imale s djelomično obrijane glave, a ni njihove pretjerano izbijeljene obrve nisu mogle proći neprimijećeno.

Bella je na svom Instagram profilu objavila fotografiju frizure i šminke, a na račun njezine promjene uslijedilo je mnoštvo komentara. ‘Bella dušo, što su ti učinili?’, ‘Bolesno’, ‘Ne, Bella, gdje je tvoja lijepa kosa?’, ‘Duboko sam uznemiren’, ‘Bella, šta je ovo?’, ‘Stvarno sam se izbezumio’, samo je dio negativnih komentara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Ipak, našli su se i oni koje je promjena manekenke i više nego oduševila.

‘Ikona’, ‘Wow’, ‘Hvala ti draga Bella, volim te’, ‘Jedina osoba koja može ovo nositi’, ‘Ponosan sam na tebe Bella, nadahnjuješ milione ljudi. Volim te’, pisalo je ispod fotografije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

‘Sve za Marca’, napisala je Gigi uz svoju fotografiju. Baš kao i njezina sestra primila je mnoštvo komentara, a skoro svi su bili negativni.

‘Žao mi je, ovo ne izgleda dobro’, ‘Apsolutno ne’, ‘Ne, ne, ovo ti ne pristaje’, ‘Prestanite joj lagati govoreći da ova frizura izgleda dobro. Strašno je’ i ‘Molim te reci mi da nisi obrijala glavu’.

Ovo nije prvi put da sestre svojim izgledom na reviji privlače pažnju. Naime, u februaru su na Sedmici mode u Milanu imale pretjerano izbijeljene obrve koje nisu mogle proći neprimijećeno.

Iako izblajhane obrve nisu trend koji se pojavio tek nedavno na modnim pistama ili na ulicama, njihov izgled bio je poprilično neočekivan. ‘Nepostojeće’ obrve došle su u kombinaciji s crnim očima koje su bile namazane olovkom, sjenilom ili njihovom kombinacijom.

Izvor: Story.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti