Prvi izlazak bračnog para Bieber nakon teške dijagnoze: Spas su pronašli u vjeri

Piše: Azra

 

 

Justin paralizu skriva ispod naočala. Posjetio je crkvu sa svojom suprugom Hailey Bieber u jednom od prvih izlazaka otkako je otkrio da boluje od Ramsay Huntovog sindroma.

Par je fotografisan u srijedu navečer kako ide na službu u Los Angelesu, a oboje su bili ležerno obučeni dok su se držali za ruke.

Hailey je odjenula kratke traper hlače s bijelim crop topom i predimenzioniranom kožnom jaknom.

Izgled je upotpunila crno-bijelim Adidas tenama, sunčanim naočalama s i zlatnim naušnicama, dok je kosu oblikovala u opuštene valove.

Bieber je za izlazak na Beverly Hills odabrao sivu trenerku s predimenzioniranom crnom majicom i odgovarajućom jaknom. Dodao je bejzbolsku kapu, srebrnu ogrlicu s lancem, sunčane naočale sa srebrnim okvirom i bijele tene.

Izlazak je uslijedio nekoliko sedmica nakon što je kanadski pjevač otkrio da pati od sindroma koji uzrokuje paralizu lica. Dijagnoza ga je natjerala da odgodi američke datume svoje Justice World Tour turneje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Justin Bieber (@justinbieber)

-Očito, kao što vjerojatno možete vidjeti na mom licu, imam sindrom koji se zove Ramsay Huntov sindrom. Virus napada živce u mom uhu i facijalne živce i uzrokuje paralizu lica, rekao je.

-Kao što vidite, s ovim oko ne mogu treptati, nastavio je, ne mogu se nasmiješiti ovom stranom lica, ova se nosnica neće pomaknuti, tako da je na ovoj strani lica puna paraliza.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Pjevač (28) otkrio je da je počeo imati problema s jelom i zamolio je svoje obožavatelje da mole za njega kako bi se što prije oporavio.

Izvor: Story.hr

(S.B.)

Pročitajte još