Ovako je Nikolina Pišek izgledala prije estetskih zahvata: Da li je velika razlika?

Piše: Azra

 

Jedna od atraktivnijih žena na ovim prostorima nešto je drugačije izgledala na početku karijere.

Hrvatska voditeljica, Nikolina Pišek, važi za jednu od najljepših žena, ali kako su pisali hrvatski mediji ona se podvrgla raznim estetskim intervencijama. Prema njihovim navodima, ona je operisala nos i grudi, a uvećala je i usne.

Više puta je svoj izgled dotjerivala kod plastičnog hihurga, a razlika se može vidjeti kada se uporede njene fotografije sa početka karijere i danas.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @hvala_plasticaru

Nesporno je da je Nikolina i prije intervencija imala izuetno lijepe crte lica, ali i da je svoj izgled dovela do savršenstva uz pomoć par zahvata.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

Jednom prilikom govorila je o operaciji nosa i komplikacijama koje su uslijedile nakon toga:

-Desio se nestručan zahvat koji je rezultirao višestrukim problemima – estetskog i medicinskog karaktera. Sad mogu da tvrdim – odstranjena mi je hrskavica i nestručno postavljen svod, uzrokovana teška devijacija i vrlo diskutabilan estetski rezultat, objasnila je jednom prilikom za Estetic.rs i upozorila:

-Željela bih istaknuti da nakon što je urađena šteta, mnogo je teže vratiti se na polaznu poziciju, a kamoli poboljšati sveukupnu sliku. Zato, ukoliko se planirate podvrgnuti nekom zahvatu, razmislite o opcijama, dobro se informišite i otvorite oči prije nego što krenete u akciju, zaključila je Pišekova.

Izvor: magazin.novosti.rs

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti